Post by ctenafemropa on Feb 11, 2022 4:31:21 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code άπειρη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Survival on Raft: Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Σκάτα με αρχίδια καλαβρέζικα
Τα παιχνίδια μου έχουν διαγραφεί. Είχα έξι ενεργούς κουλοχέρηδες και τώρα μόνο τρεις είναι διαθέσιμοι. Το βασικό μου παιχνίδι έχει φύγει. Τα κοχύλια μου έχουν φύγει. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό. Παίζω αυτήν την εφαρμογή για σχεδόν ένα χρόνο και ήταν διασκεδαστικό, αλλά η προοπτική να πρέπει να ξεκινήσω ξανά για τρίτη φορά επειδή το σύστημα διέγραψε την πρόοδό μου δεν αξίζει πια.
Κολλάει άπειρα ότι χειρότερο
Το Multiplayer Battle Royale είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι με θέμα 3D battle ... Shooting Block Combat Swat GunGame Survival Multiplayer στην καταπληκτική
The Big Capitalist 3 - παιχνίδι από Broken Reality - Download ...
Το συνολικό παιχνίδι φαίνεται ότι θα ήταν πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά κάθε φορά που παίζω μία φορά και βγαίνω από το παιχνίδι, δεν μπορώ να επιστρέψω. Αναγκάζομαι να διαγράψω το παιχνίδι, να το εγκαταστήσω ξανά και να ξεκινήσω ξανά την πρόοδό μου.
Survival on Raft: Multiplayer จำลองสถานการณ์ tqqw
Γενικά είναι ωραίο αλλά το παίζω για περίπου 1 ώρα και έχω ξεκλειδώσει πολλά επίπεδα Κατά τα άλλα τέλειο
Τι υπέροχο παιχνίδι. Τόσες πολλές δυνατότητες! Λοιπόν δύο ιδέες: όπλο καμάκι στο κατάστρωμα - σκεφτείτε τόξο+δόρυ+άγκιστρο και σχοινί. Πραγματικές καρχαρίες αιχμές (γιατί σπάνε. Αναβαθμισμένες εκδόσεις κουβά και ποτηριών. Επαναχρησιμοποιήσιμα μπουκάλια νερού/δοχεία φαγητού = σκραπ. Δίχτυ ή ενυδρείο = ψάρι δόλωμα που χρειάζεται για να πιάσει μεγάλα ψάρια. Μετακινήστε ορισμένα αντικείμενα έναντι απλώς ανακύκλωσης ή ανακυκλώστε μερικά για 100% εξαρτήματα. Περισσότεροι τρόποι δυσκολίας από απλώς επιβίωση και δημιουργικό (Easy, Mod, Extreme) Rescue/end game; Απλώς μερικές ιδέες αλλά συνολικά καταπληκτική βάση
Ειναι τελιο το παιχνιδι γιαυτο του μπαζι 4
Παίζω Raft Shark Hunting · Σε σύνδεση παιχνίδι - FreeGamesBoom
A few select recent news stories from all over the world: Greece journalists denounce press freedom backslide · Nations across Europe moved to reimpose
Μου άρεσε πολύ αλλά γρήγορα ο Θεός αναστατώθηκε από το πόσο δύσκολο είναι να πάρεις κουρέλια, και σχεδόν όλα χρειάζονται κουρέλια!!!! Μέχρι τότε απολάμβανα πολύ το παιχνίδι. Επίσης στο μενού χειροτεχνίας το Nails φέρει την ετικέτα Snails.... και ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ?? λέει ότι όλα είναι 50 μαργαριτάρια, έτσι παρακολούθησα μερικές διαφημίσεις για να μπορέσω να περάσω από τα κουρέλια που χρειαζόμουν απεγνωσμένα, και δεν έγινε τίποτα, με πήγε στη σελίδα irl money. Διορθώστε αυτά τα προβλήματα ΠΑΡΑΚΑΛΩ, θα μπορούσα να το παίξω για ΩΡΕΣ αν το κάνετε. Θα το βαθμολογήσω 5/5 αν φτιάξεις τα κουρέλια.
Ξεκινάς με πολλά αντικείμενα που κυκλοφορούν, αλλά δεν υπάρχει σύστημα αποθήκευσης για να αποθηκεύεις αντικείμενα. Στη συνέχεια, φτάνεις αρκετά ψηλά για ένα σύστημα αποθήκευσης και POOF. Κυριολεκτικά μια ώρα σε πραγματικό χρόνο θα πάει να αγοράσει με ουσιαστικά μηδενικά αντικείμενα να επιπλέουν προς το μέρος σας... γοητεύστε. Κυριολεκτικά αγόρασα μερικά μαργαριτάρια από πλήξη μόνο και μόνο για να μπορέσω να επεκτείνω τη σχεδία μου λίγο περισσότερο, ελπίζοντας να αυξήσω τις πιθανότητές μου για τυχαία αναπαραγωγή αντικειμένων και απογοητεύτηκα... επίσης. Τα δάπεδα παρουσιάζουν διαγώνιο σχήμα και δεν μπορούν να διορθωθούν με ανακύκλωση.
Είναι πολύ τρομακτικό από εκεί που δεν τα περίμενα ο καρχαρίας με δάγκωσε 😧
Μέχρι στιγμής, είμαι λίγο αργός στο πώς να ολοκληρώσω τις εργασίες μου. Δεν καταλαβαίνω το δόρυ είναι πολύ κοντό. Δεν είμαι σίγουρος τι δαχτυλίδια υπάρχουν γύρω από τα ψάρια Δεν έχω καταλάβει γιατί χρειάζομαι ένα κουμπί άλματος. Και εύχομαι όταν φτιάχνουμε φαγητό να μας προμηθεύει πολύ περισσότερο ώστε να μπορούμε να χτίζουμε. Περάστε από 1 ή 2 κομμάτια τη φορά πριν ψαρέψετε για 5 λεπτά ξανά. Αλλά θα σας κρατάω ενήμερους
Αγαπητοί προγραμματιστές, Αυτό είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, ωστόσο είναι δύσκολο να μαζέψετε πολλά κουρέλια. Ίσως, αντίο, μπορείτε να προσθέσετε μια συνταγή χειροτεχνίας όπως ίσως 3 τραμάρια ή κάτι τέτοιο. ή απλώς να διευκολύνετε την εύρεση και τη συλλογή κουρελιών. Δεδομένου ότι είναι ένα κρίσιμο μέρος στη χειροτεχνία. Με εκτίμηση-nathan (επεξεργασία) όχι δεν είμαι Boomer
Πρόσφατα Παιχνίδια στην κατηγορία Προσομοίωση | Aptoide
Απαίσιος! Πέρασα πολύ χρόνο σε αυτό το παιχνίδι. Μεγιστοποίησα το επίπεδό μου, μετά πήγα σε ένα νησί και επέστρεψα στη σχεδία μου ΟΛΑ είχαν φύγει! Προσπάθησα να απεγκαταστήσω και να επανεγκαταστήσω το παιχνίδι, και με ξεκινά από το μηδέν... Έστειλα μια αναφορά σφάλματος, επικοινωνήστε με τον προγραμματιστή... Και γρύλους. Παίξτε με δική σας ευθύνη 😡
Survival on Raft: Multiplayer จำลองสถานการณ์ tqqw
Survival on Raft: Multiplayer 시뮬레이션 llid
Δεν εξηγείται αρκετά για το τι πρέπει να κάνετε και πώς να το κάνετε. Πιθανώς θα ήταν ευκολότερο με ένα παλιομοδίτικο joy stick ή χειριστήριο χειρός και μετά μια κινητή συσκευή. Θα εξηγούσαν κάτι πολύ γρήγορα και μόνο μια φορά. Δεν θα το έπιανα και δεν μπορούσα να βρω τίποτα που να μου λέει μετά πώς να κάνω κάτι. Κατέστησε αδύνατη την πρόοδο του παιχνιδιού. Ξεκινά με μεγάλες δυνατότητες όμως.
Τέλειο απλά βάλτε νησιά
Εθισμένος! Ωστόσο, η φωτοβολίδα πρέπει να τραβήξει την προσοχή αυτών των αεροπλάνων, ήμουν ακριβώς κάτω από ένα και το πυροβόλησα, το σχέδιο και πάλι δεν με είδε. Αδικος. Αλλά μου αρέσει η δεξαμενή νερού, λειτουργεί τόσο καλά και το στήθος. Κρατώ επιπλέον φαγητό και ποτά με την ελπίδα ότι αυτό το παιχνίδι θα έχει μεγάλη καταιγίδα, αυτό θα ήταν φοβερό.
Cat Bird Avanture acnk
Αυτός είναι ένας υπέροχος κλώνος σχεδίων, από όλους αυτούς που έχω παίξει. Έχω μερικά πράγματα να δουλέψω και να βελτιώσω. Πρώτα προσθέστε περισσότερα πράγματα στη χειροτεχνία και κάντε τα κουρέλια να μπορούν να κατασκευαστούν, Αισθανθείτε ότι τα κουρέλια είναι πραγματικά σπάνια και κάντε τα βαρέλια και τα κιβώτια πιο σπάνια. Δεύτερον, μην δίνετε στον παίκτη τροφή και νερό αμέσως από το ρόπαλο, κάντε το φαγητό και το νερό να στραγγίζουν πιο γρήγορα. Αυτός είναι ένας υπέροχος κλώνος και θα ήθελα πολύ να τον δω εκ των προτέρων.
Δεν έχει σχεδόν τίποτα
Πολύ καλό παιχνίδι με καλά γραφικά και εύκολο χειρισμό!!!
επιφανειακά έχετε ένα πολύ περίπλοκο και διασκεδαστικό φαινομενικά παιχνίδι. αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι ότι μόλις ξεκλειδώσετε τον σαρωτή νησί, έχετε ουσιαστικά ολοκληρώσει ολόκληρο το παιχνίδι. όσο πιο βαθιά σκάβετε εδώ τόσο πιο ρηχό και πιο βαρετό γίνεται αυτό το παιχνίδι. Έβαλα περίπου 10 ώρες σε αυτό το παιχνίδι και 5 από αυτές τις ώρες περίμενα να γεννηθεί ένα κομμάτι του σαρωτή. ό,τι κι αν κάνετε, ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. έκανα αυτό το λάθος και το μετάνιωσα.
Αυτό είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αλλά γιατί πρέπει να πληρώσετε για να αποκτήσετε δημιουργική λειτουργία; Και γιατί χρειάζεστε τα Rags for Everything! Εννοώ Ακόμα και για τη σχεδία έλα! Ηλίθιοι Ράγκι! Σχεδόν ποτέ δεν παίρνεις Rags. Οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσεις Εξαιτίας των ηλίθιων Rags! Παρακαλώ διορθώστε το πρόβλημα Rag, θα του δώσω περισσότερα αστέρια εάν διορθώσετε το πρόβλημα.
Μου αρέσει το concept και ήμουν ενθουσιασμένος που θα παίξω μέχρι να φτάσω στο κομμάτι του νερού. Δεν με άφησε να πιάσω το φλιτζάνι και να πιω το νερό. Το σύμβολο για να το πιάσω εμφανίστηκε και όταν το πάτησα εξαφανίστηκε. Δεν πήρα νερό και το φλιτζάνι είναι ακόμα γεμάτο. Όλες οι άλλες αλληλεπιδράσεις είναι καλές.
Καλο παιχνιδι για περιπου....1-2 ωρες...μετα καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει κανενα νοημα γιατι απλα μαζεύεις πραγματα απο τη θαλασσα,χτίζεις,ψηνεις,ψαρευεις κτλ.... και αυτο ειναι ολο.... pointless
Survival & Craft: Multiplayer સિમ્યુલેશન ijf
Κάποια σφάλματα όπως το να βάλετε νερό στην κούπα σας, να πιάνετε καρύδες, κλπ… υπέροχο παιχνίδι, αλλά πέτυχα το μέγιστο επίπεδο σε 3 ημέρες. Δεν κατάλαβα γιατί να παίξω πια μετά από αυτό. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας πηγαίνοντας στο νησί. Είναι πολύ κουτσό και σε 2d. Εκτός από αυτό, το παιχνίδι ήταν πολύ ευχάριστο.
Δεν έχω λόγια για αυτό το παιχνίδι είναι τέλειο
Αυτή η εφαρμογή gaming είναι πολύ ρεαλιστική και διασκεδαστική! Θα του έδινα 5 αστέρια, αλλά κατάλαβα ότι δεν μπορείς να "αναιρέσεις" τίποτα. Δεν μπορείτε να διαγράψετε/μετακινήσετε μια δομή, δεν μπορείτε να βγάλετε ένα ψάρι από τον φούρνο, δεν μπορείτε να αναιρέσετε τίποτα. Τοποθέτησα έναν φούρνο δίπλα σε μια πόρτα και τώρα πρέπει να κάνω παρκούρ και να κολλήσω στον τοίχο για να μπω μέσα.
Ενταξη ειναι οκ
Κορυφαίο παιχνίδι
Απαίσιο
Δεν είναι βρει παιδί
Φανταστικο κατεβαστετοοοοο τελιο