Post by ctenafemropa on Feb 11, 2022 4:40:24 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Matchington Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Matchington Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē neierobežotu skaitu monētu ▞▞▞
▞▞▞ Matchington Mansion 2022 version ▞▞▞
Vēl viena naudas izsalkušā lietotne. Man bija jāizmanto 50 dzīvības vienā līmenī, lai to izietu, un tas bija tikai 200 līmeņos. Protams, ja jūs tērējat daudz naudas ekstras, jūs varat viegli nokārtot līmeni. Nav vairs mana laika vērts.
Tā ir jautra spēle, lai gan tā vienmēr avarē, bet es nevaru spēlēt. Ja es nospiežu spēlēt spēli, lai palīdzētu mana spēle avarēja
Forsi
Esmu tik noguris no šiem pārāk daudziem atjauninājumiem, ka tie pārtrauc telpu apdari... Kopš pēdējās atjaunināšanas pirms pāris nedēļām ir bijis daudz kļūmju. Spēle iestrēgst.
Forśa spēle♥♥♥
Mad Dex Arcade thpb
Ir viena galvenā problēma ar spēļu ielādi, kas starp spēlēm ir ļoti lēna
forsa spele
Šī spēle ir ļoti interesanta un aizraujoša ✧◝(⁰▿⁰)◜✧
Manuprāt, es neticu, ka šī spēle ir tā saasinājuma vērta. Sižets ir banāls, taču mūzika un mīklas ir relaksējošas, līdz atrodat, ka spēlējat vienu un to pašu spēli 100 reizes, jo spēles veidotāji padara to smieklīgi grūti pārspēt. Nav stimula tērēt naudu, lai šī stulbā blondīne varētu flirtēt ar meistaru. Arī šīs spēles nosaukums ir tik stulbs, ka nevienam pat neatzīstu, ka spēlēju
행복의 저택 퍼즐 uvfz
lejupielādējiet Clockmaker: Match 3 Games! Three in Row Puzzles ...
Fora spele😍
Super spēle 💜💜💜
Spēlējot šo spēli var būt ļoti nomākta..tu padarīji to tik grūtu,tā ir tikai spēle...es atliku daudz laika,jo tas rada vilšanos
Spēļu starplaikos ielāde aizņem pārāk ilgu laiku. Spēles videoklipi netiek atskaņoti, un paiet pārāk ilgi, lai pārietu uz spēli. Es sāku zaudēt interesi par d spēli.
Tas nav slikti, bet ļoti grūti nokārtot līmeņus (gandrīz neiespējami, ja vien netērējat naudu/naudu). :Es esmu iestrēdzis 19. līmenī lol 😁 Atvainojiet, tas ir tik zemāks līmenis 🙃
Man patīk spēlēt mīklu, lai gan dažas no tām ir izaicinošas, dažas no tām ir diezgan smagi jāmēģina, taču, ja paliekat pie tā, spēle sniedz jums laimējamu mīklu bez nepieciešamības izmantot vairākus pastiprinātājus, citiem vārdiem sakot, jums tas nav jādara. jums nav jāveic pirkums lietotnē, ja vien jūs to nevēlaties.
Nav labi, man tiešām sāk apnikt visas stīpas un noklikšķiniet uz šī un tā, lai tikai nokļūtu jūsu uzdevumā. Tagad es mēģinu apmeklēt savu draugu vietu un saka, ka man ir jāatjaunina spēle, bet jūs sakiet, ka es jau spēlēju atjaunināto versiju. Un es nesaņemu visas savas Golden biļešu preces, jo es pastāvīgi iestrēgstu uz smieklīgi grūti nokārtojamiem līmeņiem. Kas par totālu plosīšanos. Lūdzu, izlabojiet to un iedodiet man manas lietas.
Līmenis turpina apņēmību pāriet uz nākamo līmeni un turpināt dekorēt mājas! 21/12/21 : kaut kas nav kārtībā ar spēles lietotni! Tas turpina avarēt pat pēc tam, kad esmu atjauninājis lietotni un programmatūru. LŪDZU, IZLABOJIET! 13/1/22 : Lietotne joprojām avarē!!!!!!!!! LŪDZU IZLABOJIET!! ESMU ŠAJAI SPĒLEI TĒRĒJIS DAUDZ NAUDAS UN TĀ KOPŠ ZIEMASSVĒTKIEM ATBRĪVOJAS!!!
Jautra spēle, ļoti jautra. Man tas patīk, bet man nepatīk pavadīt nedēļas, mēģinot pārvarēt līmeni un tērēt grūti nopelnītās zvaigznes, lai piesaistītu cilvēkus vai atvērtu durvis.. klibs! Ja jums patīk tērēt grūti nopelnīto naudu, šī spēle ir paredzēta jums! Citādi es tam piešķirtu 5 zvaigznes 🌟
Vīlies šajā spēlē. Ietaupot monētas, tad tiek rakstīts, ka man tās jāpērk, ja es tās vēlos. Stulba spēle. Es izdzēšu šo spēli un nevienam neiesaku to lejupielādēt. 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 Un šīs spēles šausminošās reklāmas ir pretīgas un nekādā veidā neatspoguļo spēles norisi. Viss, kas jums jādara, ir sakārtot telpas, izmantojot trīs priekšmetu izvēli. 😴. Garlaicīgi.
Man patīk šī spēle, taču ir nepieciešams vairāk tādu spēļu kā sulas spēle un citas spēles, lai palīdzētu jums iegūt vairāk monētu, nekā spēlējot šo spēli jau apmēram 3 gadus, un man tā ļoti patīk, taču noderīgāk būtu, kā iegūt vairāk monētu pievienot vairāk spēļu.
Matchington Mansion Puzles oxx
tiešām liek jums vēlēties iegūt šīs monētas un izrotāt... joprojām nevaru sagaidīt, kad mana tiešraide tiks atkārtoti uzpildīta. Šodien joprojām ir tikpat jautri kā dienā, kad sāku spēlēt. Vairāk nekā 1000 līmenis un joprojām tikpat jautri. Joprojām turpinās... virs 4000. līmeņa ... joprojām ir tajā. Vairāk nekā 6000 un joprojām turpinās.
Prity labi
Laba spēle, bet nevar izkāpt no dažiem dēļiem. Kaitinošas! Grūti iegūt bezmaksas atskaņojumus.
Jūs mainījāt bingo pēdējās 2 reizes nevis 1 bingo vinnēja 000000 par to pašu, ko tagad izmantoja 6 atkārtoti griezieni tajā nesaņēma pat 1 bingo kāda laika izšķiešana saskrūvēja dāvanas kāpēc nopirkt 8 nevar pat iegūt 5 tagad bingo atkritumu kāpēc ne skrūvējiet kaut ko citu tagad 3 reizes šarmu
Rakstīšana ir diezgan sarežģīta, bet laimīgs ir mini spēles. Viņiem ir jāatbrīvojas, ja stulbajai reklāmai patīk mini spēles. Tie neatbilst tēmai. Patīk tematiski rotājumi ap pasākumiem.
Man patīk šī spēle, bet es patiešām nebaudu bonusa daļu pēc tam, kad esmu pabeidzis parastos līmeņus. Man ir zvaigznes un nevaru tās izmantot jaunām mēbelēm. Turklāt, manuprāt, mums tomēr vajadzētu iegūt zvaigznes, kad uzvarēsim bonusa līmenī. Jo kāda jēga, ja par uzvaru neko nesaņem. Vai vismaz uzdāviniet uguņošanu un bumbas, kad uzvarēsim bonusa līmeņus, ja nevaram izrotāt. Turklāt šķiet, ka bonusa līmeņi sākas tieši tad, kad esmu saglabājis vairākas zvaigznes, ar kurām izrotāt, un es nevaru iegūt 500 monētas.
Jautrs, labs laiks, nedaudz lēns, dod priekšroku ātrākam spēles tempam. Laba grafika!
2 1/2*... Noder laika tērēšanai. Spēlējot šo spēli, nav nekāda labuma, un, ja vien neesat gatavs izmest naudu, lai iegūtu labāku atlīdzību, nav iespējams iegūt jaunas funkcijas. "Citi" pasākumi ilgst tikai vairākas dienas. Nav tā vērts tērēt naudu. Vienīgais iemesls, kāpēc es to spēlēju reizi pāris nedēļās, ir laika nomākšana. Kopumā garlaicīgi!!
Jautri spēlēt, taču daži līmeņi ir ļoti nomākti, jo tos ir tik grūti uzvarēt. Kaut būtu veids, kā izlaist noteiktus līmeņus.....
Tā ir jautra spēle, bet jums ir jāmaksā, lai kaut ko darītu. Citā veidā nav iespējams nopelnīt 3 spēlēm nepieciešamo zelta daudzumu.
🔥💗💗💗🔥
Parādītā reklāma izvēlies savu piedzīvojumu. Tikai virkne mazu spēļu, lai iegūtu punktus vai tērētu naudu. Es vēlos izvēlēties savu piedzīvojumu
Tā ir jautra spēle, taču dažus līmeņus ir smieklīgi pārspēt, un jūs neuzvarēsit pastiprinātājus vai kaut ko, kas jums vēlāk palīdzētu. Kā arī kāda jēga no domājamām kustībām, ko varat iegūt, skatoties videoklipus, bet tās nekad nedarbojas? Lūdzu, uzlabojiet arī mājas dekoru.