Post by ctenafemropa on Feb 11, 2022 4:43:24 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ King Of Defense: Merge TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ King Of Defense: Merge TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара више ресурса ▞▞▞
▞▞▞ King Of Defense: Merge TD 2022 version ▞▞▞
King Of Defense: Merge TD रणनीति ublt
Као у казину. Где год погледате у игрици постоје сјајни предмети који вас приморавају да купујете, купујете, купујете
Још једна плаћа за победу. Гарантујем вам да нећете добити ниво 26 без плаћања. И провешћете више времена покушавајући да унапредите било шта, проводите више времена гледајући рекламе и у суштини се посветите овој игри као послу 🤣. Не труди се. Одличан концепт са кулама за слагање, али исто као и ПТВ ТД. Карбонска копија ТД. Смањен на 1 звездицу са 2. Волео бих да могу да смањим на 0.
Након ажурирања све постаје скупо
Recharge Please! Puzzle nag
Веома забавна игра одбрана торња, цртана цртана уметност. СВЕ У СВЕМУ ВЕОМА ДОБРА ИГРА.
Допало ми се.
Недостаје плаћени херој, нема одговора од подршке/повратних информација путем е-поште. Ја сам на истом налогу где сам купио. Недавно сам купио хероја и када сам мало касније инсталирао игру на свој нови телефон приметио сам да херој којег сам раније купио више није могуће изабрати, сада поново тражи да платим нешто што сам већ купио. 2 имејла за подршку са сликама као доказ куповине и недељу дана касније нисам чуо ништа.
Дао бих 5 звездица, али купио сам нешто и никад то нисам добио, тако да није кул.
Имам проблема да разумем разлику између ове игре и Кинг или Дефенсе Премиум. Свако појашњење би било од помоћи
Дај ми још!
Добра игра.
Кула је тако слаба да је смешна
Први пут сам играо ову игру и схватио сам да ми је интересантнија од одбрамбене игре, па ми је ово приоритет да отклоним досаду или да се осећам досадно
Најгора одбрана торња, прво не можете победити ову игру (нормално тешку) као Ф2П. То приморава играча да ПЛАЋА. И тако лош систем спајања има само 3-4 комбинације? Поготово непријатељи тако да су неуравнотежени, торањ (маг и стрелац) напада око 1,5к-2,5к и највећи дмг 100к (топ) са непријатељем имају ХП око 1,5М ово је за разбијање и када ставе много непријатеља у 1 трака + шаман. Како осим играча да то очистите? Шта више та статуа, батице њена људска статуа и она нам не помажу!
Играо све КР игре. То није пљачка само зато што непријатељи долазе низ пут као свака тд игра. Много тога се дешава овде: мапа света, пвп, турнир, различити начини игре, куле које се могу слагати. Дефинитивно није досадно. Само до 11. нивоа на мапи света. То је тешка игра. Можда ће постати претешко како неки кажу. Слажете се да су награде недовољне. Такође се слажете да добијате много драгуља за неколико долара. Вреди покушати ако сте играли друге тд игре. Недостаје вам туторијал ако нисте.
Ово је
Одмах сам га деинсталирао због досадног показивања лол.
Цоол врло
Као што се већина људи жали, можете стићи тако далеко само са оним што се нуди. И није да можете да мељете да бисте постали бољи. Још једна крава крава..
здраво, можеш ли да провериш пошто сам платио за таниа карактер. Али плејер се не може користити за играње, још увек откључан екран са дугметом на лику. потребан је брз одговор пошто је уплата извршена
Игра је добра и забавна је за њу, али мој једини проблем је што је након нивоа 14 буквално немогуће добити 3 звездице, осим ако сте потрошили новац на њу.
Свиђа ми се 🤘🏿🤙🏿❤
King Of Defense: Merge TD रणनीति ublt
Ово је дефинитивно једна од најбољих игара за одбрану торња које сам икада преузео
нахх не бог рели
добра игра
Играо сам га раније и морам признати да сам био тако задовољан. Не знам шта се дешава са новом верзијом јер кад год кликнем на апликацију, она се неће отворити, уместо тога сама излази. Само не знам да ли је проблем био на мом телефону или у апликацији, надам се да ћу моћи поново да је играм
Ово је једина ТД (одбрана торња) игра на коју сам наишао и која вам омогућава да сложите одбрану једну на другу. За јединственост од мене добија 5 звездица.
Одлична игра, проводим толико времена са овом невероватном игром..,
Знате ону ствар у којој „бесплатна“ игра чини првих неколико нивоа апсурдно лаким, а затим драматично повећава потешкоћу док вас бомбардује захтевима „потрошите прави новац на ове“? Да. Ова игра би била леп Кингдом Русх клон са преокретом да није њена стратегија монетизације.
. .
У реду је
ажурирај за само 1 мапу шта јеботе
наћи
Иако је то лепо, ПЛАЋА СЕ ЗА ПОБЕДУ ако желите кућне љубимце, хероје морате да платите за то, али постоје и хероји које можете купити у валути у игри, надам се да можемо добити хероје и кућне љубимце само по валути у игри
Ова игра је веома забавна. Није баш оригинално, али пријатно за игру. Заиста ми се свиђа што можете слагати куле. То је ново и занимљиво. Опције хероја су такође добре. Одлична игра за све који су уживали у ТД играма кингдом русх. Најбоља ствар у томе је да сви огласи нису обавезни. Испробајте!
Одлична игра
Свиђа ми се ова игра, али неке нивое је веома тешко освојити.
П2В ламе
ПОРТ ГАМЕС
Минус звезда за толико различитих начина на које покушава да вас наведе да потрошите новац. Плус карте сувише лаке на почетку. Али волим слагање торњева и много различитих начина за надоградњу. И постаје изазован сада. Такође сам прошао ниво 11 без плаћања и сада имам кућног љубимца! ТД фан уопште.